Izent a képviselő, akciókra vágyik

Nagy fába vágta a fejszéjét Csík Richárd önkormányzati képviselő. Elképzelése az, hogy felrázza a társasházak közösségi életét – ami volt már élénkebb is – és ha lehet, bevonja őket mindenféle közösségi akcióba – legyen szó szemétszedésről, vagy szalonnasütésről -, ezen túlmenően pedig igyekszik kikérni a véleményüket környezetük alakítását illetően (pl. hol legyen parkoló, hol ne legyen, hol vágjanak ki fát, hol ne).

Erről egy Egyetemi-városrészi közös képviselők számára összehívott fórumon tájékoztatta a megjelent csaknem tucatnyi közös képviselőt és a Társasházak Veszprémi Egyesületének elnökét.

A találkozó rendkívül konstruktívnak bizonyult, bár volt, aki (én) némi naivitást vélt felfedezni az elképzelések megvalósíthatóságában, de hát a puding próbája az evés.

Aggodalomra adhat okot a képviselő saját elérhetőségének nyilvánosságra hozatala is, mert ezzel esélyt ad arra, hogy olyan panaszáradat indul meg feléje, amihez tulajdonképpen vajmi kevés köze van, de ő ennek is tudatában van és áll elébe.

Tehát elérhetőségei – amelyek egyébként nyilvános adatbázisokból is lekérhetők -: tel.: +36303008581, E-mail: csik.richard@gov.veszprem.hu.

A részletekről szívesen ad tájékoztatást, de egyesületünk tagjai is elmondhatják véleményüket akár neki, akár ezen a honlapon keresztül, amennyiben nagyobb közösséget érintő témáról van szó.
Vágjunk bele!

Lékó Sándor

Leave a Comment